gallerix banner

En spännande resa mot framtiden

Till hösten gör vi om Kulturskolan!
Bättre och rymligare lokaler mitt i stan - i före detta Gallerian på Nygatan. Förenklade rutiner. Vi gör om och fräschar till vår webbsida med olika nya funktioner.

Här nedan kan du se hur den nya Kulturskolan växer fram:

Nu är vi här...

... i gamla Gallerian, på Nygatan 6.

Bjorn pa Gradinen

Att sitta här på publikläktaren i "Spelhålan" i våra nya lokaler, och kika ut över scenen är en i det närmaste overklig känsla. Nu har vi på Kulturskolan alltså en egen föreställningssal. Här skall våra elever få uppträda - ofta...

Här skall vi skapa den magi som en föreställning kan skapa, när en föreställning är som bäst!

Fortsätt läsa

  • Skapad
  • Träffar: 1401

Packning pågår

Flytt1 klar

Nu har Kulturskolans personal påbörjat nedpackningen av alla våra prylar. Alltifrån penslar, kameror, notböcker och jonglerbollar, till pianon, keramikugnar och kontrabasar skall antingen packas eller åtminstone märkas upp inför flytten. Så danssalen liknar numera mest ett flyttlådelager.

Fortsätt läsa

  • Skapad
  • Träffar: 1307

Sesam öppna dig!!

Uttrycket är lånat från sagosamlingen ”Tusen och en natt” och berättelsen om skogshuggaren Ali Baba. Med hjälp av de magiska orden får han tillträde till en grotta fylld av skatter och rikedomar. Vi kommer inte att ge våra elever ett magiskt ord men däremot en ”tag ” till vårt passagesystem i entrén till våra nya lokaler på Nygatan.

Fortsätt läsa

  • Skapad
  • Träffar: 1293